Komunikasi karo Supplier? Supplier
Amy Ms. Amy
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23722726 Email:amy@phlizon.net
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Phlizon didedikake kanggo nyedhiyakake kualitas produk sing apik lan tahan lama kanggo para pelanggan kanthi rega sing murah banget . Produk kita utamane fokus ing lampu LED tuwuh lan nyebabake akuarium cahya . Peralatan lan bahan kanggo gawé Hydroponics mimpin tuwuh cahya lan Aquarium segara mimpin peralatan cahya diimpor saka Taiwan, Jepang, Korea lan USA, kayata mesin SMT otomatis, mesin Reflow soldering, kabeh jinis piranti test elektrik, bal nggabungaken gedhe lan limo kuwi produksi lan peralatan R & D.


Phlizon seneng reputasi dhuwur ing tuwuh lampu lan akuarium sing dipimpin cahya kothak saindhenging Eropah lan Amerika, Phlizon uga ngelingi njupuk teknologi dhuwur kanggo desain sing paling anyar & paling mimpin cahya cahya lan akuarium cahya terus minangka permintaan pasar. Tim R & D kita kanthi luwih saka 10 wong nduweni pengalaman sugih ing desain, struktur elektronik , analisis simulasi dissipation panas , desain lensa optik, sistem kontrol cahaya dll. Paling akeh spektrum hidroponik sing dipimpin tuwuh lan pencahayaan terumbu karang sing dipimpin kuil akuarium modul , kita duwe 10 paten desain paten lan utility model nganti saiki.


Phlizon LED tuwuh lampu dirancang kanggo tambahan kanggo cahya alami, utawa dipasangkan karo jinis lampu tuwuh, kanggo tujuan panen njero ruangan lan ruangan. Kita bakal dadi seneng banget kanggo kanggo tanduran akeh kabutuhan selaras lan proyèk.


We are ing pabrik Produsen, lan kita ngedol produk kita ing rega kurang langsung.

Kabeh lampu kita ngliwati sertifikat CE , ROHS , FCC , lan ETL , saliyane, Power supply, Fans, lan kawat kabeh bahan tahan geni, ora bakal nyerang.

Kita tansah nyoba sing paling apik kanggo nawakake prodhuk apik kanggo kita karo rega sing competitive , matur nuwun kanggo milih produk kita.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Phlizon didedikake kanggo nyedhiyakake kualitas produk sing apik lan tahan lama kanggo para pelanggan kanthi rega sing murah banget . Produk kita utamane fokus ing lampu LED tuwuh lan nyebabake akuarium cahya . Peralatan lan bahan kanggo gawé Hydroponics mimpin tuwuh cahya lan Aquarium segara mimpin peralatan cahya diimpor saka Taiwan, Jepang, Korea lan USA, kayata mesin SMT otomatis, mesin Reflow soldering, kabeh jinis piranti test elektrik, bal nggabungaken gedhe lan limo kuwi produksi lan peralatan R & D.


Phlizon seneng reputasi dhuwur ing tuwuh lampu lan akuarium sing dipimpin cahya kothak saindhenging Eropah lan Amerika, Phlizon uga ngelingi njupuk teknologi dhuwur kanggo desain sing paling anyar & paling mimpin cahya cahya lan akuarium cahya terus minangka permintaan pasar. Tim R & D kita kanthi luwih saka 10 wong nduweni pengalaman sugih ing desain, struktur elektronik , analisis simulasi dissipation panas , desain lensa optik, sistem kontrol cahaya dll. Paling akeh spektrum hidroponik sing dipimpin tuwuh lan pencahayaan terumbu karang sing dipimpin kuil akuarium modul , kita duwe 10 paten desain paten lan utility model nganti saiki.


Phlizon LED tuwuh lampu dirancang kanggo tambahan kanggo cahya alami, utawa dipasangkan karo jinis lampu tuwuh, kanggo tujuan panen njero ruangan lan ruangan. Kita bakal dadi seneng banget kanggo kanggo tanduran akeh kabutuhan selaras lan proyèk.


We are ing pabrik Produsen, lan kita ngedol produk kita ing rega kurang langsung.

Kabeh lampu kita ngliwati sertifikat CE , ROHS , FCC , lan ETL , saliyane, Power supply, Fans, lan kawat kabeh bahan tahan geni, ora bakal nyerang.

Kita tansah nyoba sing paling apik kanggo nawakake prodhuk apik kanggo kita karo rega sing competitive , matur nuwun kanggo milih produk kita.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daftar Produk Related

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki