Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Amy Ms. Amy
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23722726 email:amy@phlizon.net
Produk Artikel
Tentang Kami

Phlizon ieu dedicated nyadiakeun kualitasna alus sarta produk cahaya awét pikeun konsumén kalawan harga pisan kalapa. Produk urang utamana difokuskeun dipingpin tumuwuh lampu sarta dipingpin lampu akuarium. Parabot jeung bahan pikeun ngahasilkeun hydroponics dipingpin tumuwuh lampu na akuarium laut ngarah fixture lampu diimpor ti Taiwan, Jepang, Korea jeung Unites Amérika, kayaning mesin SMT otomatis, mesin reflow soldering, sagala jinis parabot uji listrik, lapisan integral tina badag tur sorts sapertos produksi jeung alat R & D.


Phlizon enjoys reputasi tinggi di tumuwuh dipingpin lampu na akuarium dipingpin widang lampu sakuliah Éropa jeung Amérika, Phlizon ogé insists on nyokot teknologi tinggi mendesain nu newest & pangalusna ngarah tumuwuh lampu na lampu akuarium terus sakumaha paménta pasar. Tim R & D kami kalayan leuwih ti 10 urang boga pangalaman euyeub dina rarancang penampilan, struktur éléktronik, analisis panas simulasi dissipation, desain lénsa optik, sistem kontrol lampu jsb Kalolobaan hydroponics kami spéktrum pinuh dipingpin tumuwuh cahaya jeung karang karang laut ngarah cahaya akuarium téh swasta modul, urang gaduh 10 leuwih rarancang patén sarta modél utiliti patén saacan ayeuna.


Phlizon LED tumuwuh lampu nu dirancang pikeun suplement kana lampu alam, atawa dipasangkeun kalayan tipe séjén tumuwuh lampu, pikeun tujuan tumuwuh indoor na outdoor. Urang bakal bagja pisan pikeun mantuan pikeun tutuwuhan tumuwuh kabutuhan Anjeun ngaropéa tur proyék.


Kami pabrik Produsén, sarta kami ngajual produk urang dina hiji harga low langsung.

Kabéh lampu kami diliwatan CE, ROHS, FCC, sarta sertipikat ETL, sagigireun, suplai Power urang, Fans, sarta kawat sadayana aya bahan Seuneu-tahan, moal nyekel seuneu.

Kami salawasna nyobian pangalusna kami pikeun nawarkeun pembeli produk alus urang ku harga kalapa, hatur nuhun pikeun milih produk urang.


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Phlizon ieu dedicated nyadiakeun kualitasna alus sarta produk cahaya awét pikeun konsumén kalawan harga pisan kalapa. Produk urang utamana difokuskeun dipingpin tumuwuh lampu sarta dipingpin lampu akuarium. Parabot jeung bahan pikeun ngahasilkeun hydroponics dipingpin tumuwuh lampu na akuarium laut ngarah fixture lampu diimpor ti Taiwan, Jepang, Korea jeung Unites Amérika, kayaning mesin SMT otomatis, mesin reflow soldering, sagala jinis parabot uji listrik, lapisan integral tina badag tur sorts sapertos produksi jeung alat R & D.


Phlizon enjoys reputasi tinggi di tumuwuh dipingpin lampu na akuarium dipingpin widang lampu sakuliah Éropa jeung Amérika, Phlizon ogé insists on nyokot teknologi tinggi mendesain nu newest & pangalusna ngarah tumuwuh lampu na lampu akuarium terus sakumaha paménta pasar. Tim R & D kami kalayan leuwih ti 10 urang boga pangalaman euyeub dina rarancang penampilan, struktur éléktronik, analisis panas simulasi dissipation, desain lénsa optik, sistem kontrol lampu jsb Kalolobaan hydroponics kami spéktrum pinuh dipingpin tumuwuh cahaya jeung karang karang laut ngarah cahaya akuarium téh swasta modul, urang gaduh 10 leuwih rarancang patén sarta modél utiliti patén saacan ayeuna.


Phlizon LED tumuwuh lampu nu dirancang pikeun suplement kana lampu alam, atawa dipasangkeun kalayan tipe séjén tumuwuh lampu, pikeun tujuan tumuwuh indoor na outdoor. Urang bakal bagja pisan pikeun mantuan pikeun tutuwuhan tumuwuh kabutuhan Anjeun ngaropéa tur proyék.


Kami pabrik Produsén, sarta kami ngajual produk urang dina hiji harga low langsung.

Kabéh lampu kami diliwatan CE, ROHS, FCC, sarta sertipikat ETL, sagigireun, suplai Power urang, Fans, sarta kawat sadayana aya bahan Seuneu-tahan, moal nyekel seuneu.

Kami salawasna nyobian pangalusna kami pikeun nawarkeun pembeli produk alus urang ku harga kalapa, hatur nuhun pikeun milih produk urang.


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan